onsdag 5 januari 2011

byron bay

kort om byron bay: det är blött som fan. regnet från queensland kommer nedåt, jag hoppas att vi slipper översvämningar. och jag är tacksam att vi inte sover i ett tält. det är varningar om ormar... they are out and about

de vill ju inte drunkna

promoe (vilken tillfällighet sofia!!) är i stan, vi ska lyssna på honom ikväll på beach hotel och ge all vår svenska support.

mer om byron bay: imorse blev vi väckta av att en polis knackade på rutan... böter eller flytta till en camping. på parkeringar får man inte övernatta. då kissar man tydligen överallt enligt polismannen. så vi fick ta in på en camping. 50 dollars för en gräsplätt (billigare än böter men jag surar fortfarande). och ett wireless internet som inte fungerar i regn.

mission: hålla humöret uppe. efter ett utbrott för att någon att tappat bort bilnyckeln (igen) hittade vi tillbaks till bra stämning med godis, chips, öl och en kortlek.

saknar er mer än ni kan ana. särskilt när det regnar (inte så mycket när det är sol).

2 kommentarer:

  1. ååh hälsa promoe från mig! :D det är inte sol här så vi saknar dig hela tiden :)

    SvaraRadera
  2. I think I am at the right place. This is where I can make a comment ( not that I understand any of what you wrote on your blog accept BYRON BAY :))
    I hope you had a great time in Fiji and now enjoying your final days in Australia. It was so lovely to have you with me. I already miss you and hope to see you both again soon!! puss puss. Dilber

    SvaraRadera